11 Ekim 2007

ABD, ERMENİ SOYKIRIMINA EVET DERKEN MÜTTEFİKLİĞİMİZİ TEHLİKEYE SOKMAYI GÖZE ALMANIN SİNYALLERİNİ VERDİ.

Amerika Birleşik Devletleri Ermeni Soykırımı ile ilgili tasarıyı meclisde 21 Hayır 27 Evet ile kabul etti.Tasarı görüşülmeden önce Amerika Birleşik Devleti Başkanı,Dışişler Bakanı,Savunma bakanları tasarıya No çağrısı pek bir etki yaratmadı.Meclise tasarı görüşülürken bir papazın gelmesi de ilginç bir tesadüf olarak tarihimize geçti.

GECE GÖRÜŞÜ


Antakya da gece saat 04:54 bir iki saat sonra bayram namazına gidcez.Sonra Mezarlıktaki akrabalarımıza sonra da bayramlaşcaz sevdiklerimizle.Çocuklar şeker yerken el öpüp harçlık alırlarken küslükler son bulacak bugün.İyi BAYRAMLAR antakya

İnternet Gezgini - powered by FeedBurner

İnternet Gezgini - powered by FeedBurner

En seksi arama motoru

BAYRAM TEBRİKLERİNE ŞEMSİYESİZ ÇIKMAYIN



Hava durumu Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınmıştır

HATAY'IN ANAVATAN KATILMASI 1. BÖLÜM


1. Dünya Savaşı'nı kaybetmiş olmamızdan ötürü, bütün cephelerde olduğu gibi Filistin ve Suriye'de dövüşen Osmanlı Ordusu da, 1918 Eylül ayı sonlarına doğru görev bölgesinden çekilmeye başladı. Suriye'de, VII. Yıldırım Ordusu'nun yöreden ayrılmasından sonra İtilaf Devletleri'nin desteği ile, Hicaz Emiri Faysal'ın başkanı olduğu bir Arap-Suriye hükümeti kuruldu. İngilizler, 30 Ekim 1918 tarihinde imzalanan Mondros Antlaşması hükümlerine dayanarak 25 Kasım 1918'de İskenderun Sancağı'na bir miktar asker çıkardılar. Aynı Antlaşma hükümlerine göre, Osmanlı yönetimine bırakılmış olmasına rağmen İskenderun Sancağı'nı işgal eden İngiliz birlikleri, 5-6 gün kentte kaldıktan sonra çekilerek 7 Aralık 1918 tarihinde, Antakya'ya giren Fransız askerlerine işgali devrettiler.

A MİLLİ TAKIMDAN ŞEHİT AİLELERİNE BÜYÜK PRİM




A milli takımımız grubunda mücadele edeceği Moldova ve Yunanistan maçlarını galibiyetle kapatırsa A Millilerimizin alacağı iki milyon ytl tutarında sanlıan prim şehit ailelerine bağışlanacak.Bu örnek davranışın sergilenmesinde İmparotor Fatih Terimin büyük bir katkısı olduğu dillerde.Tebrikler.A Milli Takım.

BAYRAM MEMURLARI PEK MUTLU ETMEDİ

Ramazan Bayramı dolayısı ile tatil bugün yarım gün ve haftasonu ile ibaret olunca memurlarımızın çoğu Memleketlerine gidemedi.Bu durum yolcu taşımacılığı yapan firmaları ve memur ailelerini rahatsız ederken yerel esnaf için iyi bir moral oldu

Google Araç Çubuğu

Google Araç Çubuğu